Cauta dupa autoturism

FILTRU BATERII AUTO

CAPACITATE (Ah)
MARCA BATERIE
POLARITATE
CURENT PORNIRE (A)
AGM / EFB / Start-Stop
LUNGIME (mm)
LATIME (mm)
INALTIME (mm)
TIP FIXARE BAZA
MODEL BATERIE

Categorii

Informaţii

Lista bateriilor produse de DURACELL

De ce DURACELL?

Lider de piata – Duracell este cea mai vândută baterie din lume, după cota de piață și cel mai bun producător de baterii alcaline de înaltă performanță, baterii specializate și acumulatori. Încă de la lansarea brandului în 1965, acesta a ajuns să devină un simbol de consum global, cunoscut pentru angajamentul său față de calitate, durabilitate și inovație. 

In continua dezvoltare – Duracell continuă să inoveze cu produse precum Duracell Turbo Max, care este cea mai bună și cea mai puternică baterie alcalină pentru toate dispozitivele. Investițiile semnificative în R&D asigură faptul că produsele Duracell rămân cele mai de încredere pentru orice: de la cele mai noi jucării inteligente de mare performanță și console de jocuri video, la tehnologii de alimentare portabilă pentru încărcarea rapidă a smartphone-urilor.

Duracell este cel mai important producător de baterii alcaline, baterii speciale și acumulatori din lume. De la fondarea sa, la începutul anilor 1940, compania a devenit un brand personal celebru, cunoscut pentru bateriile sale compacte și de lungă durată. Iar în centrul tuturor acestor lucruri a fost iepurașul Duracell.
Mai mult
Se afișează 1 - 24 din 31 baterii
Se afișează 1 - 24 din 31 baterii