Cauta dupa autoturism

FILTRU BATERII AUTO

CAPACITATE (Ah)
MARCA BATERIE
POLARITATE
CURENT PORNIRE (A)
AGM / EFB / Start-Stop
LUNGIME (mm)
LATIME (mm)
INALTIME (mm)
TIP FIXARE BAZA
MODEL BATERIE

Categorii

Informaţii

Lista bateriilor produse de MACHT

De ce MACHT?

5 ani garantie – Este angajamentul pe care MACHT SILVER îl ia în faţa clienţilor săi, oferind avantaje tehnice incontestabile.

Raport imbatabil calitate / pret – Calitatea bateriilor MACHT se ridică la exigențele celor mai înalte standarde în domeniu! Utilizatorii MACHT beneficiază de acest lucru la un preț cu adevărat corect

Durata mai mare de viata – Aliajul din Calciu (Ca) utilizat pentru producerea grilelor prin tehnologia metalului expandat asigură o autodescărcare mai scăzută și o durată de viață mai lungă.

Garantia calitatii – Calitatea MACHT a făcut ca procentul de căderi al bateriilor MACHT să fie de numai 0.8% față de 2% - procentul agreat de majoritatea producătorilor de baterii auto.

Putere mai mare de pornire – Valoarea curentului de pornire necesar pentru maşină este cea mai importantă informaţie privind acumulatorul. În funcție de tehnologia folosită și parametrii calitativi, pe același Amperaj există diferențe majore ale curentului de pornire. Acestea se reflectă direct în prețul produsului, astfel apărând și diferențierea între brandurile existente în piață.

In continua dezvoltare – Bateriile MACHT sunt un produs al ştiinţei şi cercetării, al provocărilor tehnice şi a multor ani de dedicare. Echipa MACHT de cercetare şi dezvoltare lucrează permanent pentru a satisface cerinţele de ultimă oră ale tehnologiei auto: mai multă putere, mai multă siguranţă, durată de viaţă mai lungă!

Mai mult
Se afișează 1 - 24 din 67 baterii
Se afișează 1 - 24 din 67 baterii