Informatii montare baterii auto

TarifeInformatii
  • Montare baterie + masuratori: 35 lei la punctul nostru de lucru - pentru locurile ușor accesibile. Operatiunea de montare presupune extragerea bateriei vechi si instalarea/fixarea bateriei nou cumparate, fiind excluse orice alte interventii.
  • Pentru bateriile aflate în portbagaj, în care operațiunea de montare presupune un grad mai mare de dificultate, se percepe tarif de la 50 lei.
  • Pentru bateriile aflate sub scanulul soferului, se percepe tarif de la 70 lei.
  • Atentie ! Montarea nu include codarea bateriei (scrierea acesteia in calculatorul masinii) in cazurile autovehiculelor la care este necesara aceasta operatiune (ex.: la auto cu start/stop – cu baterii cu tehnologie AGM sau EFB si, in general, la autovehiculele care sunt dotate cu calculator de baterie).
    Recomandam solicitarea de informatii tehnice, de informatii despre costuri si efectuarea codarii la reprezentante auto sau alte persoane autorizate, inainte de achizitionarea bateriei auto dorite.
    S.C. Autoserv Lujerului S.R.L. nu are autorizarea necesara pentru interventii de codare, drept pentru care nu ne asumam nicio raspundere pentru erorile survenite in urma montarii, in lipsa inscrierii bateriei auto in calculator.