Politica de retur - Informații pentru consumatori

Pentru bateriile care nu au fost folosite si care nu au fost deteriorate, aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract de vanzare - cumparare, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a bateriei / bateriilor auto.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă.

Puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru formularul standard de retragere (prezent in subsolul acestei pagini) sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa valoarea produselor achizitionate de dumneavoastra, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi si a costurilor suplimentare aplicate pentru livrare in afara ariei de acoperire a curierului, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Nu se accepta returul produselor care prezinta urme de montare sau utilizare.

Termeni si conditii - www.ebat.ro/informatii/termeni-si-conditii-de-utilizare

Informare - http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_ro.htm