Termeni si conditii de utilizare

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.ebat.ro, recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de produse de pe site-ul www.ebat.ro, autentificarea in conturile de client, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in urmatoarele paragrafe.

Magazinul virtual www.ebat.ro este administrat de SC AUTOSERV LUJERULUI SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu J40/13035/2012, Cod Unic de Inregistrare: RO 30879336, cu sediu social in Bucuresti, Str. Dristorului Nr. 108-110, Bl. 16ABC, Sc. C, Et. 2, Apt. 108, Sector 3 si punct de lucru in Bucuresti, Strada Lujerului 32-34, Sector 6.

1. Termeni si definitii

Cumparator - persoana fizica, juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o comanda.

Vanzator - www.ebat.ro sau orice partener www.ebat.ro din depozitul caruia se face livrarea / predarea Produselor si facturarea acestora catre Cumparator.

Comanda - documente electronic rezultat din comunicarea intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului intentia sa de a achizitiona Produse sau Servicii de pe site. Comanda reprezinta un contract la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si Cumparatorului.

Produse sau Serviciu - orice produse sau serviciu care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Comenzii.

Utilizator - persoana fizica, juridica sau orice entitate juridica care are acces la continutul website-ului, prin orice mijloace de comunicare puse la dispozitie de catre www.ebat.ro.

2. Accesul la site

www.ebat.ro garanteaza Utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii, fara acordul scris al acesteia.

3. Limitari ale responsabilitatilor

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul administrat si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de niciun fel.

4. Drepturile de Autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.ebat.ro, incluzand enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC AUTOSERV LUJERULUI SRL, a asociatilor, a partenerilor si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC AUTOSERV LUJERULUI SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC AUTOSERV LUJERULUI SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Politica de preturi

Preturile Produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si contin taxa de EcoValoare si TVA.

www.ebat.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SC AUTOSERV LUJERULUI SRL.

6. Livrare

Coletele sunt expediate in termen de 24 de ore de la primirea comenzii. Exceptie de la aceasta regula o fac zilele de sambata si duminica, in care nu se fac livrari.

Costul pentru livrarea bateriilor este afisat in cosul de cumparaturi si se calculeaza in functie de greutatea si numarul de produselor selectate. Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire se va percepe cost suplimentar conform cu tarifele companiei de curierat. In situatia in care exista kilometri suplimentari in afara ariei de acoperire a curierului, cumparatorul va fi contactat de catre un reprezentant EBAT.ro si i se va aduce la cunostinta costul suplimentar de livrare si i sa va solicita confirmarea comenzii. Costul pentru kilometri suplimentari fata de aria de acoperire se achita de cumparator si pentru returul bateriilor vechi date la shimb.

7. Politica de vanzare online

Efectuarea unei Comenzi ii este permisa oricarui Utilizator. Pentru motive justificate www.ebat.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Cumparatorului la unele din modalitatile de plata, sau la efectuarea unei comenzi, in cazul in care considera ca actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel www.ebat.ro.

Comunicarea cu reprezentatii www.ebat.ro se poate realiza folosind sectiunea 'Contact' din website.

www.ebat.ro poate afisa pe website informatii, bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert partener cu www.ebat.ro.

Toate tarifele aferente Produselor afisate pe wesbite sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- datele furnizate de catre Client/Cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

- compania de curierat impune restrictii de livrare cu privire la elementele Comenzii sau costuri aditionale neprevazaute;

- Produsele aflate in Comanda nu mai exista in stocul Vanzatorului, ca urmare a erorilor informatice sau a Comenzilor altor Cumparatori ce nu se reflecta inca in baza de date si implicit pe website-ul www.ebat.ro.

Informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe website (imagini / prezentari) nu reprezinta o obligatie contractuala, acestea fiind folosite exclusiv cu titlu de prezentare.

La 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Produs, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui opinii referitoare la produsul achizitionat si la experienta de cumparare. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email folosita de Cumparator la efectuarea Comenzii.

8. Politica de retur

Potrivit art. 9 alin (1) din Ordonant de Urgenta nr 34/2014 privind drepturile cumparatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, cumparatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri.

Perioada de retragere expira in termen de 14 zile, asa cum este specificat si clar delimitat in cuprinsul aceluiasi articol.

Termenul este respectat daca cumparatorul inmaneaza produsele catre www.ebat.ro sau unei persoane autorizate de www.ebat.ro sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat reprezentatului www.ebat.ro decizia sa de retragere din contract.

Pentru exercitarea dreptului de retragere clientul trebuie sa ne notifice decizia de retragere printr-o declaratie neechivoca la adresa de email: office@ebat.ro.

Obligatiile profesionistului si a cumparatorului sunt conforme cu dispozitiile art 13 si 14 din cadrul aceleiasi OUG 34/2014.

Costurile ocazionate cu returul produselor sunt suportate de cumparator.

Potrivit legii profesionistul nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care reclamantul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de profesionist.

Produsul sau produsele care fac obiectul deciziei cumparatorului de retragere din contractul incheiat la distanta vor fi expediate de catre cumparator inapoi catre depozitul de unde s-a facut expedierea produselor.

Produsele care prezinta urme de folosinta, montaj, lovituri, socuri, modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, etc. vor fi refuzate la retur. Refuzul produselor va fi justificat in termen de maxim 14 zile printr-un proces verbal incheiat intre firma de curierat si profesionist.

Potrivit art. 2, pct.2 din cuprinsul O.G. 21/1992 cumparatoruleste definit ca fiind orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

9. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, www.ebat.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile Produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini.

In eventualitatea in care pretul Produselor / Serviciilor sau unele caracteristici ale Produselor au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, www.ebat.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

10. Politici de Confidentialitate

Pe site-ul www.ebat.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale.

www.ebat.ro nu promoveaza spam-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.ebat.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe www.ebat.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

În scopul funcționării programului "Magazin de încredere" după cumpărăturile efectuate pe acest site, adresa de e-mail și numele produsului cumpărat vor fi transmise către compari.ro (Compari.ro fiind în proprietatea Online Comparison Shopping Kft. Ungaria, 1074 Budapesta, strada Rákóczi nr. 70-72., Cod fiscal: 24868291-2-42, CUI: 01-09-186759). Scopul transmiterii datelor este cererea feedback-ului clienților și afișarea opiniilor lor pe site. Datele transmise astfel sunt tratate de către Online Comparison Shopping Kft. conform politicii de gestiune și protejare a datelor www.compari.ro.