Cauta dupa autoturism

FILTRU BATERII AUTO

CAPACITATE (Ah)
MARCA BATERIE
POLARITATE
CURENT PORNIRE (A)
AGM / EFB / Start-Stop
LUNGIME (mm)
LATIME (mm)
INALTIME (mm)
TIP FIXARE BAZA
MODEL BATERIE

Categorii

Informaţii

Marci baterii auto Sunt 13 producatori de baterii

Se afișează 1 - 13 din 13 baterii
 • BANNER

  De ce BANNER?

  Functionalitate ireprosabila – Compania Banner ofera produsele sale de calitate superioara ca rezultat al experientei de luga durata si ale spiritului inovator. 

  In continua dezvoltare – Increderea producatorilor de top ai autovehiculelor dovedeste ca societatea Banner este in continua miscare si adaptare.

 • BOSCH

  De ce BOSCH?

  Tehnologiile inovatoare -
  au adus un aport decisiv la calitatea extraordinara si puterile ridicate ale bateriilor Bosch.

  Proces tehnologic dezvoltat selectiv - compania BOSCH dezvolta solutii dedicate pentru fiecare profil de cerinta ale diferitelor tipuri de automobile.
 • CARANDA

  De ce CARANDA?

  Batterii omologate RAR - Pentru testarea bateriilor auto, Laboratorul CARANDA este singurul din țară acreditat de RENAR si utilizat de RAR pentru executarea testelor de omologare necesare obtinerii licentei si certificatului de conformitate pentru produsele distribuite pe piata romaneasca.

  Misiune - Caranda ofera solutii optime, produse si servicii de calitate pentru stocarea energiei electrice.

 • DACIA

  Baterii auto produse de ROMBAT pentru autoturisme DACIA

 • DURACELL

  De ce DURACELL?

  Lider de piata – Duracell este cea mai vândută baterie din lume, după cota de piață și cel mai bun producător de baterii alcaline de înaltă performanță, baterii specializate și acumulatori. Încă de la lansarea brandului în 1965, acesta a ajuns să devină un simbol de consum global, cunoscut pentru angajamentul său față de calitate, durabilitate și inovație. 

  In continua dezvoltare – Duracell continuă să inoveze cu produse precum Duracell Turbo Max, care este cea mai bună și cea mai puternică baterie alcalină pentru toate dispozitivele. Investițiile semnificative în R&D asigură faptul că produsele Duracell rămân cele mai de încredere pentru orice: de la cele mai noi jucării inteligente de mare performanță și console de jocuri video, la tehnologii de alimentare portabilă pentru încărcarea rapidă a smartphone-urilor.

 • EXIDE

  De ce Exide?


  Ori de cate ori vedeti bateriile Exide, puteti fi siguri de calitate, tehnologie si fiabilitate. Gama de baterii Exide acopera toate tipurile de aplicații, inclusiv autoturisme, masini cu tractiune integrala, autovehicule comerciale usoare, camioane, ambarcatiuni si motociclete, pentru a numi doar cateva. 

 • LANDPORT

  De ce LANDPORT?

  Gama de produse – Landport ofera o gama larga de baterii pentru diverse aplicatii. Bateriile Landport sunt impartite in trei grupuri: baterii auto, baterii motociclete si baterii VRLA.

 • MACHT

  De ce MACHT?

  5 ani garantie – Este angajamentul pe care MACHT SILVER îl ia în faţa clienţilor săi, oferind avantaje tehnice incontestabile.

  Raport imbatabil calitate / pret – Calitatea bateriilor MACHT se ridică la exigențele celor mai înalte standarde în domeniu! Utilizatorii MACHT beneficiază de acest lucru la un preț cu adevărat corect

  Durata mai mare de viata – Aliajul din Calciu (Ca) utilizat pentru producerea grilelor prin tehnologia metalului expandat asigură o autodescărcare mai scăzută și o durată de viață mai lungă.

  Garantia calitatii – Calitatea MACHT a făcut ca procentul de căderi al bateriilor MACHT să fie de numai 0.8% față de 2% - procentul agreat de majoritatea producătorilor de baterii auto.

  Putere mai mare de pornire – Valoarea curentului de pornire necesar pentru maşină este cea mai importantă informaţie privind acumulatorul. În funcție de tehnologia folosită și parametrii calitativi, pe același Amperaj există diferențe majore ale curentului de pornire. Acestea se reflectă direct în prețul produsului, astfel apărând și diferențierea între brandurile existente în piață.

 • MONBAT

  De ce MONBAT?

  Poziționare în piață – Cu o prezență globală în peste 60 de țări și peste 20 de aplicații și industrii diferite, Monbat este printre cele mai puternice grupuri economice din Bulgaria.

  Gama de produse – Fiind unul dintre cei mai importanți producători de baterii din Europa, grupul economic operează sub două segmente principale de afaceri - baterii cu plumb și soluții de înaltă putere Li-Ion.

 • QWP

  De ce QWP?

  Calitate garantata – Made in Germany by Nanotech

  Caracteristici:

  - Structura cristalina patrulatera în loc de triangulara cu o porositate mai ridicata

  - Nu necesita absolut deloc întretinere

  - Faciliteaza curenti mari de pornire la rece

  - Tendinta de sulfatare mai mica

 • RENAULT

  Baterii auto produse de ROMBAT pentru autoturisme DACIA

 • ROMBAT

  De ce ROMBAT?

  Lider national inca din 1997 – Rombat este in prezent cel mai mare producator de baterii din Romania.

  Portofoliu de peste 60 tipuri baterii – Compania Rombat furnizeaza baterii pentru Dacia si este nominalizata in panelul de furnizori regionali Renault. Din 2008 Rombat furnizeaza si baterii pentru Peugeot-Citroen.

 • VARTA

  De ce VARTA?

  Inovare cu un scop clar – Bateriile VARTA sunt forta care propulseaza inovatiile pentru economia de carburant, cum sunt motoarele Start-Stop. Fabricate printr-un proces care reduce cu pana la 20% emisiile, aceste baterii vor ajuta motorul sa porneasca iar si iar, reducand efectiv consumul de carburant.

  O istorie impresionanta – Marca VARTA are o istorie de peste 125 de ani. Bateriile VARTA sunt montate din fabrica de catre producatori auto de renume si se bucura de increderea soferilor din intreaga lume.

Se afișează 1 - 13 din 13 baterii